dolderman
NL EN

CORONA maatregelen DOLDERMAN

Ondanks de CORONA-crisis en de maatschappelijke gevolgen daarvan, doet DOLDERMAN haar uiterste best de werkzaamheden en service zo goed als mogelijk door te laten lopen. Wij volgen de richtlijnen en voorschriften van het RIVM en hebben medewerkers en onderaannemers geïnstrueerd zich hier strikt aan te houden.

Bij mogelijke infectieverschijnselen blijven medewerkers thuis. En met het oog op risicospreiding werkt kantoorpersoneel waar mogelijk en nodig in wisseldiensten op kantoor en thuis. Thuiswerkers zijn bereikbaar via e-mail en mobiele telefoon.

Onze magazijnen en serviceafdelingen zijn telefonisch bereikbaar als voorheen en ook de serviceafspraken in Nederland  gaan vooralsnog gewoon door. Voor afspraken buiten Nederland wordt in overleg met de klant afgestemd of en welke mogelijke belemmeringen er zijn qua reizen en bereikbaarheid van het schip ter plaatse (o.a. toegankelijkheid terminals).
Wij vragen op voorhand Uw begrip voor onze beslissing dat in geval van een tekort aan medewerkers storingen als eerste zullen worden behandeld en regulier onderhoud hiervoor moet wijken.
Op dit moment hebben wij (nog) geen indicatie dat de onderdelenvoorziening in het geding is.

Ook onze afbouwafdeling doet haar uiterste best de gemaakte afspraken qua levertijd zo goed mogelijk na te blijven komen. Naast inzetbaarheid van ons eigen personeel zijn wij hierbij ook afhankelijk van onze onderaannemers en toeleveranciers. Mochten zich daar problemen gaan voordoen, dan zou dat helaas door kunnen werken in onze gehele planning. Wij doen er alles aan dit te voorkomen of op te vangen en zullen onze klanten tijdig op de hoogte brengen van eventuele consequenties per project.

Voor eventuele vragen kunt u uiteraard contact opnemen met uw vaste aanspreekpunt binnen DOLDERMAN.

Terug naar het overzicht

Dit is Dolderman

Meer dan 95 jaar actief in de beroepsvaart.

Dolderman is officieel dealer van de toonaangevende motorenfabrikanten Caterpillar, Hatz en John Deere. Lees verder